Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Espais

Àrea infantil

En aquest espai hi trobareu tot el fons documental adreçat a nens i nenes fins a 12 anys: contes, llibres de coneixements, revistes i pel·lícules. Aquesta sessió inclou el Racó dels pares i les mares, cine en família, i emocions i sentiments. També destaquem els centres d’interès: coeducació, Marxa Ecològica i per la pau i Album[es].

Sala d’estudi

Àrea destinada a les activitats acadèmiques en grup. La multi funcionalitat ens permet també utilitzar-lo per desenvolupar les hores del conte.

Sala polivalent

Com el seu nom indica punt amb múltiples facultats, hi trobareu part del fons documental i també l’utilitzem per les activitats infantils (visites escolars, exposicions monogràfiques, tallers de treballs manuals, etc.)

Música i cinema

Petita superfície ubicada a la Sala polivalent destinada al fons d’adult audiovisual (pel·lícules, documentals i música).

Espai novetats i revistes

Aquesta àrea dóna la benvinguda a la biblioteca i podeu trobar les diferents subscripcions a revistes i publicacions periòdiques per adults, tant en castellà com català. També les novetats mensuals per aquest col·lectiu: novel·les, pel·lícules i còmics

Espai ordinadors

Punt amb accés a ordinadors d’ús públic. Reservem aquest espai a les activitats de formació i informació en les Tecnologies de la Informació i Comunicació, com també la formació d’usuaris en eBliblio i Argus.

Espai lectura i club

El nostre racó especial per les tertúlies literàries del club de lectura. També l’emprem per mostrar parts del nostre fons documental, segons temàtiques seleccionades, és a dir, el nostre aparador cultural: biblioteques amb DO, autors destacats, Marxa Ecològica i per la Pau, etc.

Document Actions