al contingut a la navegació Informació de contacte

EXPOSICIÓ: "Aigua"

L’aigua és un recurs natural necessari pels essers vius. Serveix per moltes coses.  per fer passar la set, regar, refrescar-se, nedar, rentar, surar, jugar, viatjar, pintar, cuinar...

Treballar la importància de l'aigua com a recurs natural indispensable per la vida dels humans i el planeta a partir d’una àmplia selecció de llibres per a totes les edats , amb el fil conductor del cicle de l'aigua i amb la intenció  de crear espais crítics de reflexió al voltant de l'emergència climàtica, serà el nostre objectiu per les visites escolars a l’exposició “Aigua, que tindrem a la biblioteca de Belianes. L’exposició s’emmarca en el Projecte “Aigua=Vida, natura i lectura” del qual en formem part.

Aquesta mostra ha estat creada pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT), adquirida pel Servei de Biblioteques  i que la Central de Biblioteques de Lleida organitza la itinerància per les biblioteques de la província.  

Ideada i dirigida per l’escriptor i bibliotecari Pep Molist, “Aigua” consta de nou banderoles i 156 llibres estructurats per temes i nivell dels lectors. S’hi parla de núvols, pluja i neu; dels rius i llacs; de la platja i les illes; dels mars i oceans; d’activitats i oficis; animals i plantes, camins i viatges, i vida, entre d’altres. L’exposició es podrà visitar fins al 19 de setembre en l’horari de la biblioteca, tot i que també s’han programat visites escolars amb els centres educatius propers.

Gràcies!!

Exposició: "Aigua"
Exposició: "Aigua"

Fitxers adjunts

Biblioteca Tirant Lo Blanc
  • Quan 24/05/2023 a 10:00 a 19/09/2023 a 20:00
  • On Biblioteca Tirant Lo Blanc
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 973 330 139
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal