al contingut a la navegació Informació de contacte

LES MINYONES DEL RECTOR DE VALLFOGONA

Les Minyones del Rector de Vallfogona

La biblioteca de Belianes us invita el divendres 1 de desembre a les 20.00h a la fonoteca Daniel Gelabert a l’espectacle “Les Minyones del Rector de Vallfogona”, entre tots commemorarem  el 400 anys de la mort del  poeta del Barroc de la Vall del Corb.

Gaudirem d’un concert teatralitzat on es troben dos dones molt peculiars, les dues minyones del Rector de Vallfogona. Dues mirades antagòniques davant la vida i l’obra del famós poeta. Cançons, anècdotes i conflictes no resolts en un espectacle ple de música, poesia i bon humor.

Les poesies del Rector de Vallfogona, prenen forma de cançons, de la mà de Carlos Lupprian, i estan interpretades per Pili Cugat a la veu, des de el paper de Raimunda i Carlos Lupprian a la guitarra. I compta amb la interacció de l’actriu Pilar Ferrando, des del paper de Jacinta.

Gran part dels poemes musicats son de temàtica amorosa, amb la visió particular del poeta, realista, sarcàstica i burlesca. També hi ha poemes musicats de pronunciada crítica social, que expressen una realitat amb un cert paral·lelisme amb els nostres temps.

A càrrec de Pili Cugat (veu) Carlos Luprian (guitarra) i Pilar Ferrando de Cultura Viva.

 

També podreu visitar l’exposició “El Rector de Vallfogona. Història i mite" creada per Josep Pedrals que narren la vida i l’obra de Francesc Vicent Garcia. És una mostra divulgativa amb la voluntat de despertar l’interès cap a la figura de l’autor.

 

Amb el suport del Departament de Cultura i Biblioteques de Catalunya.

Cartell Les Minyones del Rector de Vallfogona
Cartell Les Minyones del Rector de Vallfogona
Fonoteca Daniel Gelabert
  • Quan 01/12/2023 de 20:00 a 21:30
  • On Fonoteca Daniel Gelabert
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 973 330 139
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal