al contingut a la navegació Informació de contacte

ESTIU JOVE 2022

l'Ajuntament de Tàrrega us informa que l'Ajuntament de Tàrrega i la Cooperativa de Lleure Quàlia impulsen una nova edició del programa Estiu Jove, un conjunt d’activitats i projectes comunitaris que es desenvoluparan del 27 de juny al 29 de juliol. L’oferta s’adreça a joves d’entre 12 i 16 anys d’edat amb la finalitat de proporcionar alternatives de lleure i formació durant les vacances d’estiu. L’eix de l’Estiu Jove serà per tercer any consecutiu un camp de treball per a millorar zones d’ús comunitari arreu de la ciutat. Es tracta d’una experiència de voluntariat que contribueix a la millora d’espais públics en benefici de tota la ciutadania com és el cas de la restauració de mobiliari urbà o l’embelliment d’indrets i equipaments en coordinació amb la Regidoria de Serveis Municipals.

Enguany, a més, també s’establirà una col·laboració amb el Museu Tàrrega Urgell per tal de dur a terme un projecte de recerca, descoberta i documentació d’antics comerços targarins. El programa s’impartirà de dilluns a divendres, de 10 del matí a 1 del migdia, centralitzat des de l’Oficina Jove de l’Urgell. L’Estiu Jove completarà el seu ventall de propostes amb excursions, rutes en bicicleta, piscina i tallers de programació de Scratch, Pitch Elevator, entre d’altres. A més, els joves inscrits en dues o més setmanes del camp de treball rebran “gratificacions” amb sortides esportives i la pràctica d’hípica. La inscripció de l’Estiu Jove 2022 està oberta i es formalitza a través de la pàgina web www.lleurequalia.cat, a l’enllaç: https://lleurequalia.cat/ca/c/camps-locals-tarrega-233.

Per qualsevol dubte o informació, els joves i les famílies es poden posar en contacte amb nosaltres al correu electrònic joventut@tarrega.cat.

cartell-camps-locals-tarrega-1.png

Document Actions