al contingut a la navegació Informació de contacte

SUBVENCIONS PER A REHABILITACIÓ D'HABITATGES PER FOMENTAR EL REPOBLAMENT

Dijous es van publicar al DOGC les bases reguladores de les subvencions del Programa de rehabilitació d'edificacions residencials buides, de titularitat pública o privada, per fomentar el repoblament en entorns rurals i de muntanya de Catalunya.

En són possibles beneficiaris els municipis de menys de 1.000 habitants o de menys de 3.500 habitants en el cas de les comarques de l'Alta Ribagorça, Alt Urgell, Berguedà, Cerdanya, Garrotxa, Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Ripollès, Solsonès i Valh d'Aran.

Aquest programa vol impulsar la rehabilitació d'habitatges buits per a destinar-los a habitatge habitual i permanent ja sigui en règim de lloguer o venda. Les subvencions inclouen bona part de les despeses de rehabilitació dels habitatges així com les actuacions de millora d'eficiència energètica.

Entre les condicions per entrar al programa cal destinar l'habitatge a residència habitual i situar-lo al mercat un 25% per sota del preu de mercat ja sigui en règim de compravenda, lloguer o masoveria.

En el cas dels habitatge de titularitat pública es subvenciona fins a un 90% de l'obra amb un topall de 60.000€ o un màxim del 60% o 40.000€ en cas de titularitat privada.

Les pròpies bases estableixen els criteris que hauran de complir les persones que resultin adjudicatàries dels contractes (article 4.3).

Us adjuntem les bases i per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres

https://dogc.gencat.cat/ca/document-del-dogc/?documentId=931516

Document Actions