al contingut a la navegació Informació de contacte

PROJECTE DE VOLUNTARIAT AMBIENTAL ALS SECANS DE BELIANES

Taller de construcció de caixes niu per a Gaig Blau
Taller de construcció de caixes niu per a Gaig Blau

DIMARTS 09 AGOST 2022

El passat 30 de juliol l’Ajuntament de Belianes i l’associació Som Aguait van iniciar un projecte de millora d’hàbitats i espècies estepàries a l’espai natural dels Secans de Belianes.

Amb aquest projecte s’executarà actuacions com la de construcció i instal·lació de torres niu per a gaig blau (Coracias garrulus) mitjançant jornades de Voluntariat Ambiental, gestió i creació de marges de qualitat entre camps i la creació de nous guarets ambientals. També s’instalarà làmines visuals per a la sensibilització ambiental i la divulgació, difusió i coneixement de l’espai natural.

Aquesta actuació ha estat subvencionada pel Departament d'Acció Climàtica Alimentació i Agenda Rural dins la convocatòria de subvencions destinades als espais naturals de Catalunya, als hàbitats i espècies, en el marc del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020 (operacions 04.04.01 i 07.01.01) per a l'any 2022.

Més informació: https://www.somaguait.cat/projecte-de-millora-dhabitats-i-especies-esteparies-a-lespai-natural-dels-secans-de-belianes/

           

Galeria d'imatges