al contingut a la navegació Informació de contacte

Ajuntament

Benvolguts;

Posem en marxa una nova etapa de la plana web oficial de l'Ajuntament de Belianes amb l'objectiu que es converteixi en una eina eficaç de comunicació per a tots. Gràcies a aquesta presència a la xarxa, podem estar amb contacte amb els ciutadans i ciutadanes, i facilitar tota la informació necessària per conèixer millor el nostre poble, tant als que ja hi viuen com als que ens vénen a visitar.

A través d'aquest web, podrem informar-vos de tot el que passa al poble, de les activitats i propostes que es duen a terme, dels equipaments dels quals disposeu i dels serveis disponibles. Al mateix temps, vosaltres també ens podeu fer arribar els vostres suggeriments i el vostre parer sobre diferents aspectes de la vida de Belianes a través de la bústia participativa.

Mitjançant aquest web, també volem donar a conèixer Belianes a la resta del món, els racons més emblemàtics del nostre poble, les nostres festes i tradicions, la nostra gastronomia, la nostra  situació privilegiada com a porta de la Vall del Corb i la Ruta del Cister, el nostre entorn natural, els nostres comerços i establiments, la nostra industria, les associacions i sobretot  la nostra gent. Feu un tomb per aquest portal i descobrireu tot allò que podem oferir als nostres visitants. En definitiva permetre una visita virtual que inciti a una visita real per conèixer-nos i gaudir.

Aquest web s'ha de convertir en una porta oberta al municipi, en una invitació a la participació i en una plataforma per comunicar-nos i mirar cap endavant.
Per tant, només em resta donar-vos la benvinguda i animar-vos a que entre tots, fem d'aquesta plana web un punt de trobada i una eina útil per a tots i per a totes.

Abans de finalitzar agrair la col·laboració de les persones que ens han proporcionat informació i fotografies i animar a tots que, amb les seves aportacions, ens ajudin a crear i ampliar la nostra web.

Entre tots fem Belianes,

 

NOM I CÀRREC

PARTIT

SRA. MARIA CARME CULLERÉ LLAVORÉ

Alcaldessa, Competències i potestats no delegades expressament en cap regidor o regidora, polítiques municipals de supervisió i gestió en relació amb els recursos humans de l’Ajuntament, els recursos de la hisenda municipal, la planificació i gestió pressupostària, la Transparència i bon govern.

IxB - AM

SRA. MARTA ALLUÉ BADIA

Primera tinent d’alcalde, Regidoria de joventut, esports i activitat física, festes i tradicions

IxB - AM

SRA. IRIS CABROL FARRÉ

Segona tinent d’alcalde, Regidoria de feminisme, Acció social, ciutadania i igualtat, educació i habitatge.
IxB - AM

SRA. IMMACULADA TIMONEDA MORERA

Regidoria de pagesia, ramaderia, promoció econòmica, medi ambient, salut, sostenibilitat, mobilitat, llengua, patrimoni, i promoció econòmica.
IxB - AM

SR. ALEIX HUGUET SERRA

Regidoria de Serveis Municipals.

IxB - AM

SR. JOEL PIULATS CAU

Regidoria Urbanisme, turisme i dinamització del territori.

IxB - AM

SRA. ENCARNACIÓN BERROCAL NEVADO

Regidoria de Cultura, moviment associatiu i noves tecnologies.

IxB - AM