al contingut a la navegació Informació de contacte

Formació permanent no reglada

Formació permanent no reglada

  1. Cursos Put Tic, espai pensat per apropar les Tecnologies de la Informació i Comunicació a la gent gran, amb els objectius de posar a la disposició dels participants nous coneixements sobre les noves tecnologies per tal que els faciliti el seu ús en el dia a dia. Anem actualitzant el contingut dels cursos gràcies a la Xarxa Punt Tic.
  2. Telèfons intel·ligents, per minimitzar la bretxa que existeix en l’ús d’aquests aparells per part d’una població en concret, s’ofereixen petits espais de formació d’usuaris amb el suport ja sigui de la Fundació Pere Terès o el Servei de Voluntaris d'Institut lo Pla d'Urgell.
  3. Català, espai concebut per aquelles persones que van estudiar l’educació obligatòria en castellà i que amb l’aparició dels nous mecanismes de comunicació escrita tenen la necessitat de saber utilitzar correctament el català, es treballa l’ortografia i gramàtica d’aquest idioma des de la pràctica del dia a dia.
  4. Code Club, gràcies al suport de org de Catalunya oferim el taller gratuït de programació d’ordinadors per a nens i nenes de 9 a 12 anys, gràcies al suport d’una persona voluntària que facilita els aprenentatges a través del programa Scratch.