al contingut a la navegació Informació de contacte

Consulta a sala, informació i orientació bibliogràfica

La biblioteca disposa de punts de lectura per tal que els lectors i lectores vinguin a llegir i consultar obres de referència. L’accés a les nostres instal·lacions és lliure i gratuït, només en el cas que es vulgui fer ús del servei de préstec es necessita el carnet d’usuari.

La biblioteca és un centre local d’informació i consulta, atén i canalitza les peticions de qualsevol ciutadà, s’intenta generar resposta a totes les consultes que se’ns planteja, en cas de no poder ser així, busquem suport en altres entitats de les Biblioteques Públiques de Catalunya. Orientem en la recerca d’informació i fem atenció personalitzada quan es requereix.

La dinàmica de la nostra biblioteca es basa en la prescripció literària als nostres visitants, intentem satisfer les seves preferències literàries amb les nostres recomanacions i comentaris. Les consultes adreçades al servei d’informació són confidencials i estan subjectes a la Llei de protecció de dades.

 

Les assessories poden realitzar-se de forma presencial a la biblioteca, per telèfon, per correu electrònic i/o a través de . Si busqueu informació d’algun tema i no sabeu per on començar, demaneu-nos ajuda, us orientarem.